Recherche

FR | EN | ES | DE | IT | NL

Groupe Batteur

Onze merken

Guillemets ouvrantCosmetica en accessoires Guillemets fermant

Algotherm
Algotherm
Datum creatie : 1962
Activiteit : Marine cosmetica
OTB
www.algotherm.fr

Ons laboratorium is specialist in algentherapie en bestaat uit een team van deskundigen dat voortdurend innovatieve actieve werkstoffen selecteert en nieuwe formuleringen creëert en ontwikkelt voor de schoonheid en het welzijn van gezicht en lichaam.

Algotherm is gedreven door nieuwe ontdekkingen en selecteert verschillende algensoorten waarvan de eigenschappen en de werking perfect beantwoorden aan de eisen van doeltreffendheid.

Twee basisprincipes, twee lengten voorsprong op het vlak van marine verzorging.

Zeewater en algen vertonen analogieën in hun samenstelling met het bloedplasma. Deze gelijkenis, samen met het natuurlijk fenomeen van osmose maakt het mogelijk juist gedoseerde actieve werkstoffen, in perfecte affiniteit met ons organisme, tot diep in de cellen te laten doordringen.

Het Algotherm team, gepassioneerd door de oceanen en hun vele rijkdommen, hebben de uitdaging aangegaan de eersten te zijn marine cosmetica te ontwikkelen zonder parabenen noch phenoxyethanol.

De Algotherm producten ten slotte, worden getest op verdraagzaamheid en doeltreffendheid in onafhankelijke laboratoria, waarborg van transparantie.

Deze tests garanderen veiligheid en kwaliteit van onze producten.

Algotherm
© Groupe Batteur 2014 - Contact
Logo gilbert OTB