Recherche

FR | EN | ES | DE | IT | NL

Groupe Batteur

De gezondheid van het gezin

Guillemets ouvrantDe basis van de zelfmedicatie in het gezin Guillemets fermant

Sinds de uitvinding van de verknipbare pleisters meer dan 100 jaar geleden, is onze missie het ontwikkelen van producten die het welzijn van de consumenten ondersteunen en hun gezondheidskapitaal verbeteren.

Door zijn ruime vakkennis kan de Groep Batteur het grootste deel van de behoeften van het gezinsapotheek aanbieden.

Farmaceutisch vakmanschap sinds meer dan 100 jaar.

Onze farmaceutische expertise en een voortdurend toezicht op nieuwe gezondheids-aanbevelingen maken het mogelijk ieder jaar nieuwe producten op de markt te brengen die beantwoorden aan de behoeften van gezondheidswerkers en eindgebruikers.

Onze teams van deskundigen (Onderzoek en Ontwikkeling, verpakking, marketing…) zijn gedreven door een verlangen naar continue verbetering en verrichten daarom marktonderzoek in Frankrijk en in het buitenland om de nieuwe trends en ontwikkelingen op galenisch vlak, i.v.m. gebruikscomfort, praktische aspecten, natuurlijke bestanddelen… te kennen en die gegevens toe te passen in onze creaties.

Ons industrieel park levert hoge prestaties. Het is ISO 13485 gecertifieerd voor de productie van medische hulpmiddelen, Ecocert voor de biologische producten en voor de productie van medicijnen met vergunning voor het in de handel brengen, respecteren we de goede fabricagepraktijken.

Onze producten beantwoorden aan 3 basiscriteria: Veiligheid, doeltreffendheid en toegankelijkheid en worden verdeeld in de apotheken en via gezondheidswerkers.

Gezondheid van het gezin

 

 

© Groupe Batteur 2014 - Contact
Logo gilbert OTB