Recherche

FR | EN | ES | DE | IT | NL

Groupe Batteur

Identiteit en waarden

Guillemets ouvrantMannen en vrouwen in dienst van de gezondheid en de schoonheid Guillemets fermant

De Groep Batteur, een familiaal bedrijf sinds 3 generaties, evolueert nog steeds dankzij nieuwe creaties en de aankoop van bedrijven en merken in de wereld van de gezondheid en de schoonheid.

De Groep Batteur bestaat uit meerdere ondernemingen die met elkaar samenwerken. De belangrijkste zijn: Les Laboratoires Gilbert en Océan Terre Biotechnologie.

Producten voor de gezondheid en het welzijn van de hele familie

Ons doel is, sinds het begin, de ontwikkeling van producten voor de gezondheid en de hygiëne, voor het dagelijks gebruik en voor de hele familie, zelfs voor de baby’s.

Sinds meer dan 10 jaar legt de R&D-afdeling de nadruk op natuurlijke en veilige producten, als antwoord op de huidige en toekomstige behoeften van onze consumenten. Onze producten worden verdeeld via selectieve verkoopkanalen (apotheken, afdeling voor dermo-cosmetische producten, schoonheidsinstituten…)

Ons beroep is onze passie, onze ambitie is evolutie en vernieuwing om alleen het beste aan te bieden en sterke banden te smeden met onze commerciële partners.

Een bedrijf op mensenmaat in volle groei

In 2012 registreerde de Groep Batteur een geconsolideerde omzet van 160 miljoen euro.

Het dankt dit succes aan de diversificatie van zijn producten en de inzet van zijn medewerkers.

Als bedrijf op mensenmaat leggen wij de nadruk op communicatie om te evolueren en samen succes te boeken. Inzet, teamwerk en zichzelf overtreffen zijn de sleutelwoorden van onze bedrijfsfilosofie.

 

© Groupe Batteur 2014 - Contact
Logo gilbert OTB