Recherche

FR | EN | ES | DE | IT | NL

Groupe Batteur
Image bandeau institutionnel

Industrieel vakmanschap

Guillemets ouvrantIndustrieel hoogstaande faciliteiten voor de productie van farmaceutische producten en cosmetica Guillemets fermant

De 5 productielocaties  van de GROEP BATTEUR in Normandië en Bretagne vormen technologisch hoogstaande en reactieve structuren in dienst van de merken van de groep. Ze bieden vele mogelijkheden tot productie op maat van uw farmaceutische en cosmetische producten.

De kwaliteit van de productie wordt gegarandeerd door technologisch hoogstaande faciliteiten die genieten van een verregaande investeringspolitiek en voldoen aan de kwaliteitseisen op het vlak van Farmaceutica en Cosmetica. De grondstoffen worden nauwgezet geselecteerd en gecontroleerd. De strenge productie-procedures worden uitgevoerd door bevoegd en geschoold personeel, zoals opgelegd door de goede fabricagepraktijken (bonnes pratiques de fabrication - BPF). 

Het industrieel park van de groep bezit een ruim aanbod productiemogelijkheden en verpakking op maat:

> Steriele unidoses
> Facons
> Tuben
> Zakjes 
> Potjes 
> Geïmpregneerde kompressen 

We kunnen verschillende etappes van uw project realiseren en een « full service » voorstellen gaande van het ontwerp van het grafisch handvest tot de finale verpakkingsvorm van uw product of productgamma.

We maken voor iedere gewenste etappe een offerte op in functie van uw behoeften en lastenboek.

De Groep Batteur biedt u farmaceutisch en cosmetisch vakmanschap op het vlak van Onderzoek en Ontwikkeling, regelgeving, vormgeving en ontwerp, zeefdruk, productie, verpakking, kwaliteitscontrole…

Download de presentatiebrochure van onze afdeling productie op maat

© Groupe Batteur 2014 - Contact
Logo gilbert OTB