Recherche

FR | EN | ES | DE | IT | NL

Groupe Batteur

La Rochambelle

Guillemets ouvrantZich inzetten tegen borstkanker Guillemets fermant

Sinds 2008 sluit de onderneming zich aan bij ‘Courants de la Liberté’, één van de grootste evenementen georganiseerd rond loopwedstrijden, via haar merk LAINO, natuurlijke verzorgingsproducten.

‘Les Courants de la Liberté’ organiseren verschillende evenementen: 10 km loopkoers, halve marathon, marathon en het welbekende Rochambelle, een stap-loopkoers van 5 km, uitsluitend voor vrouwen en ten voordele van de strijd tegen borstkanker.

La Rochambelle, de tweede grootste vrouwelijke stratenloop van Frankrijk, verenigde in 2013 18 000 deelneemsters in de stad Caen, allen gekleed in het roze.

Door hun deelneming tonen vrouwen hun engagement in de strijd tegen borstkanker. 50% van het inschrijvingsgeld wordt namelijk gegeven aan twee lokale verenigingen: Mathilde en Etincelle Basse-Normandie.

Laino, als partner, is aanwezig op dit evenement via een ééndagswinkel en het massaal uitdelen van monsters en ballonnen. Laino geeft 20% van de opbrengst van de verkoop in de ééndagswinkel aan de verenigingen.

Het aantal medewerkers van de Groep, geëngageerd en solidair, die deelnemen aan de diverse loopkoersen stijgt ieder jaar.

Afspraak in 2014 voor de 27° editie!

www.lescourantsdelaliberte.com

Rochambelle

© Groupe Batteur 2014 - Contact
Logo gilbert OTB