Recherche

FR | EN | ES | DE | IT | NL

Groupe Batteur

Onze merken

Guillemets ouvrantGezondheid van de familie Guillemets fermant

Physiolac
Physiolac
Datum creatie : 1995
Activiteit : Babyvoeding
Laboratoires Gilbert
www.physiolac.fr

PHYSIOLAC, specialist in zuigelingenmelk, begeleidt mama’s vanaf het einde van de borstvoeding tot hun kind 3 jaar wordt. Mama’s ontdekken en blijven deze kwaliteitsmelk in alle vertrouwen nemen ter vervanging van de moedermelk of als oplossing bij spijsverteringsproblemen van hun baby’s.

Physiolac biedt u een keuze aan babymelk, voor een geslaagd afbouwen van de borstvoeding.

In de jaren 90 begonnen een apotheker en een voedingsdeskundige na te denken over het idee een babymelk te ontwikkelen die baby’s helpt goed te groeien en de overgang van moedermelk naar babymelk vergemakkelijkt.

In 1996 ontstond PHYSIOLAC met vooral 2 producten gericht op een gemakkelijk afbouwen van borstvoeding. Meer dan 15 jaar later is het productaanbod uitgebreid en begeleidt PHYSIOLAC nog steeds mama’s vanaf het einde van de borstvoeding met producten die vakkennis, kwaliteit en veiligheid garanderen.

De producten van Physiolac worden uitsluitend in de apotheek en drogisterij verkocht waar mama’s kunnen rekenen op de raad van een deskundige. Alle producten van het gamma worden in Frankrijk geproduceerd.

Physiolac
© Groupe Batteur 2014 - Contact
Logo gilbert OTB