Recherche

FR | EN | ES | DE | IT | NL

Groupe Batteur

Ziekenhuizen en collectiviteiten

Guillemets ouvrantLeverancier van gezondheidswerkers en ziekenhuizen Guillemets fermant

Meer dan 2300 gezondheidsinrichtingen als partner

Meer dan 2300 inrichtingen (1000 publieke en 1300 privé) in Frankrijk en in de Franse overzeese gebieden (DOM TOM) werken in vol vertrouwen met ons.

Prestigieuze ziekenhuizen verzorgen dagelijks met onze producten: de Parijse ziekenhuizen AP-HP (Assistance Publique des Hôpitaux de Paris), ziekenhuizen van het Franse leger, van Lyon HCL ((Hôpitaux Civils de Lyon), van Marseille AP-HM (Assistance Publique des Hôpitaux de Marseille)... 

Meer en meer residentiële verzorgingstehuizen voor afhankelijke oudere mensen (EHPAD of Etablissements d’Hébergement pour Personnes Agées Dépendantes) of plaatselijke en territoriale collectiviteiten referentiëren onze producten om aan specifieke behoeften te voldoen.

Een specifiek productgamma, aangepast aan de ziekenhuissector

Voor de hygiëne, antisepsis of huidverzorging, onze producten worden gebruikt op de geneeskundige en chirurgische afdelingen: reiniging van de operatiezone, ontsmetting voor het aanbrengen van katheters of verzorging van wonden.

De nauwe samenwerking tussen onze teams en de artsen maakte de evolutie van specifieke geneesmiddelen mogelijk. Ze werden efficiënter:

« Chlorhexidine aqueuse stérile Gilbert à 0,2%, waterige steriele oplossing 0,2% voor uitwendig gebruik in unidose», of praktischer of met voordelen op het vlak van hygiëne, in vergelijking met de bestaande.

Het zijn bijvoorbeeld meer dan 16 miljoen steriele unidoses, geproduceerd in Hérouville Saint-Clair op de bottelpack® productielijn, pronkstuk van de industrialisatie van les Laboratoires Gilbert, die men terugvindt in de ziekenhuizen. Dankzij een erkende knowhow, begeleiden meer dan 20 miljoen producten uit onze catalogus: geneesmiddelen, biociden of medische hulpmiddelen, iedere dag het ziekenhuispersoneel.

Wist u dit?

Dankzij het farmaceutisch vakmanschap van de Laboratoires GILBERT, is de GROEP BATTEUR algemeen erkend in de ziekenhuis- en gemeenschapssector als leidinggevende firma op het vlak van ontwikkeling van specifieke producten voor de algemene geneeskunde en de chirurgie.

© Groupe Batteur 2014 - Contact
Logo gilbert OTB